Minden magazin címlapon hozta le az énekesnő Adele, születésnapi fotóját, mely az énekesnő első olyan posztja, amin látszik mennyit fogyott az elmúlt egy évben.

Mondanunk sem kell, hogy döbbenetes, elismerésre méltó, amit az énekesnő elért. Adele, mindig is a kerekded formáiról ismert díva volt, ezt azonban elfelejthetjük, ugyanis ezen jelző ellenkezője illik rá. A karcsú énekesnő fantasztikusan néz ki a fekete miniruhában, bár azt hozzá kell tenni, hogy alig felismerhető.

És hogy mindezt hogyan érte el? Erről most a személyi edzője mesélt az Instagram oldalán:

“Amikor együtt elindítunk a közös úton Adele-lal nem az volt a terv, hogy szupervékony legyen. Csak egészségesebb akart lenni. Amikor lement az első 25 kiló, bejelentették a turnét, és 13 hónap fárasztó ütemtervre kellett felkészülnünk. Egészségesebben étkezett és a fogyás tovább folytatódott, amit már mindenki észrevett. Miután Los Angelesbe költözött, és magánéletében nehéz időszak következett, természetes, hogy a lehető legtöbbet akarta kihozni magából. Elkötelezte magát az egészséges ételek és az izzasztó edzések mellett” – idézte a Just Jared Pete Geracimót.

És, ami persze a legfontosabb, hogy ezt az énekesnő nem a nagyobb lemezeladásért tette, hanem csakis önmagáért.

 

Fotó: pixabay.com | Forrás: celebrajongo.co.hu/hirado.hu