Tizenkilenc éve annak, hogy berobbant a 40 éves amerikai énekesnő, Ashanti karrierje, aki a Foolish című dalával és egy másikkal, a Fat Joe oldalán előadott What’s Luv?-val egy csapásra sztárrá vált Amerikában.

Azonban csak napjainkban tudta meg azt a közel húszéves történetet, hogy majdnem utóbbi slágert majdnem elhappolták előle, ugyanis a próbák alatt az alkotók erősen elgondolkoztak, hogy az akkor már nagyobb csillagnak számító Jennifer Lopezt kérik fel Fat Joe és Ja Rule mellé a refrénben.

A What’s Luv? Ashantival nagyon jól működött, de Lopezben azért kezdtek gondolkodni, hogy meg tudja majd szólítani az USA latin közösségét, ami jóval nagyobb elérést, és azáltal lemezeladást jelentett volna. Ráadásul Fat Jo és Jennifer is Puerto Rico-i származású, ami még inkább erősíti a történet valóságosságát – írja cikkében a Metro.

“Hogy micsosda?! Én ezt sosem tudtam!” – adott hangot totális meglepődésének Ashanti, aki teljesen kikészült a hírtől, holott a dal már történelem. Már nem kell aggódnia, megkapta a munkát.

 

Fotó: pixabay.com | Forrás: celebrajongo.co.hu/hirado.hu