minderről most a színésznő szerelmének édesanyja mesélt.

A Bridget Jonest megszemélyesító Renee Zellweger több mint 20 évvel ezelőtt ismerte meg a basszusgutáros Sims Ellisont, akivel öt évig votlak együtt az 1990-es évek elején. Szerelmi történetük viszont egy tragédiával ért véget miután Sims 1996. június 6-án egy pisztolyt szegezett fejéhez és meghúzta a ravaszt. A 27 éves Sims depresszióval küszködött és végzetes tettének egyik oka lehetett, hogy kapcsolatuk megromlott Renéevel, illetve a bandáját is kirakták a Geffen Recordstól.

Sims édesanyja, Bonnie elárulta, hogy a tragédia nemsokkal azután történt, hogy a sztárpár szakított egymással. Renee Floridába költözött Austinból, míg Sims nem tartott vele. Az orvosok azt mondták, ha valaki depressziós akkor vannak olyan események, amelyektől csak még rosszabb lesz a betegség, ahogy ez Simsszel is történt.

Nem hagyott maga után semmilyen búcsúüzenetet, testvére még el is vette tőle a fegyvert, de szerzett egy másikat, amivel végül véget vetett életének. Bonnie és Renee mindig is jól kijöttek egymással és együtt támogatták Sims zenekarát. Renee sosem aggódott azért, hogy párja esetleg megcsalja őt, mert nagyon magabiztos volt és Bonnie szerint biztosan ő volt élete szerelme.

Bár arra nem emlékszik, hogy Renee miylen szöveget mondott el fia temetésén, de abban biztos, hogy csodálatos volt. Most pedig 20 évvel Sims halála után Renee újra visszatért Austinba, hogy elhunyt szerelme előtt tisztelegjen, ahogy eddig minden évben.

celebrajongo.hu/freeimages.com