Nem múlt el nyom nélkül Michael Bublé kanadai énekes Instagram-botránya, amit a közvélemény elképesztően felfújt. Frissítés képpen, Michael és Luisiana egy sor videót tett közzé áprilisban, hogyan is töltik a karantént, az egyikben viszont az énekes láthatóan játékosan oldalba böki nejét a könyökével. Ez sok rajongót felháborított, többen azt javasolták a háromgyermekes anyukának, hogy váljon el erőszakos párjától.

Luisiana akkor magából kikelve osztotta ki a kommentelőket, miszerint figyelmesebb, szeretőbb társat nem is találhatott volna.

Az argentin színésznővel a minap egy helyi műsor, az Intrusos készített interjút, ahol elmesélte, hogy a történtek miatt ma már rettegésben él a család – írja a People magazin.

“Rengeteg ember biztosított minket a támogatásáról, de el nem hinnék, hány fotót kaptunk fegyverekről, amik végezni fognak Michaellel. Félni kezdtem, és még most is meg vagyok ijedve. Nem túl jó halálos fenyegetéseket kapni. A pozitív üzenetek persze túlszárnyalták a negatívakat, de aggódom a családomért. Sokat szenvedtünk a történtek miatt” – mesélte megtörve Bublé felesége.

 

Fotó: pixabay.com | Forrás: celebrajongo.co.hu/hirado.hu