Mi is lehetne annál autentikusabb, minthogy lapozgatod az egyik kedvenc Marvel képregényedet, felnézel, és ott áll előtted Doctor Strange teljes fizikai valójában. Pontosítunk, a karaktert megszemélyesítő Benedict Cumberbatch néz rád, aki a forgatásról ugrott be köszönni.

Az eset még 2016-ban történt, amikor a rendező, Scott Derrickson megkérdezte Benedictet, hogy mit szólna egy kis magánakcióhoz. A válasz természetesen igent volt, a következő pillanatban a színész a legnagyobb természetességgel lépett be az ajtón, mintha csak farmerben és pólóban lenne, nem szuperhősjelmezben.

Mindenki arcára kiült a döbbenet, annak ellenére is, hogy akkor még nem került moziba a film, de az igazi rajongók persze tudták, hogy ki alakítja majd a széles vásznon a karaktert.

A történetet azért kapta fel a ajtó, mert az esetről eddig csak a bolt kamerájának köszönhetően láthattunk felvételt, azonban Derrickson most megmutatta Twitterén a stáb által készített eredeti videót.

Cumberbatch egyébként már jövőre visszavette volna a piros köpenyét, azonban a koronavírus járvány miatt a Doctor Strange in the Multiverse of Madness bemutatója 2021. november 5-ről 2022. március 25-re tolódott - írja cikkében a Metro.

 

(Forrás: celebrajongo.hu, MTI | Kép: pixabay.com)