A népszerű műsorvezető még nem árulta el második gyermeke születésének pontos dátumát, így csak tippelni tudunk és számolni a várandósságról érkezett kezdeti hírek alapján, így szerintünk október végén fog érkezni a baba. Mindenesetre a 43 éves kismama pocakja már most óriási, ám ez nem tartja vissza attól hogy rengeteget dolgozzon. Párja, a hét évvel fiatalabb Pataki Ádám (36) mindenhová követi szerelmét, de láthatóan nem aggódik.

Magyarország fura, megosztott hely: rengetegen örülnek együtt Claudiával, ám vannak, akiknek nem tetszik, hogy ennyire lefoglalja még mindig a munka a műsorvezetőt pláne úgy, hogy minden bizonnyal nincs a párnak anyagi problémája.

Ami tény, a Sztárban Sztár műsorvezetője remekül viseli a várandóssággal járó kellemetlenségeket, noha 43 évesen gyermekvállalás szempontjából nem épp az ideális korban van.

Színészi, színházi szerepeket már egy ideje nem vállal, ennek ellenére nem lehet mondani, hogy karba tett kézzel ücsörög: születendő gyermekének édesapjával cukrászkönyvet szerkesztenek, ősszel pedig egy élő beszélgetős talk showban láthatjuk műsorvezetőként, emellett vállal fotózástVállal fotózásokat, különböző rendezvényeken háziasszonykodik. A sztáranyuka nemrég egy hétvégi rendezvényen vett részt Till Attilával. A tűző napon állva nem kímélte magát. Sokan mondták a háta mögött, hogy még azoknak is nehéz ezt a hőséget elviselni, akik nem terhesek… Azt sem értetik, hogy miért kell elvállalnia olyan feladatokat, amelyek megterhelhetik szervezetét. Sokak szerint jobban kellene vigyáznia, hiszen a terhesség fizikailag és lelkileg is megterhelő, pláne 40 felett…Clau azonban végig mosolygott a rendezvényen, nem hagyja el magát. Addig dolgozik, ameddig csak bír és nem érdeklik a rosszindulatú megjegyzések.

celebrajongo.hu/Kép: Freeimages.com