A 2019-es Sziget Fesztivál sztárjának, Ed Sheerannak tavaly szeptemberben született meg a kislánya. A zenész a napokban Bad Habits című kislemezét népszerűsítette egy műsorban és mivel szóba került az apaság, Ed megosztott pár érdekes információt a jelenlegi kihívásokról és az új életformájáról – írja a JustJared.

"Mindenki azt mondta, hogy ez a legnagyobb dolog, ami történhet velem az életben. És van egy bizonyos elvárás is, ami ezzel együtt jár" - mesélte Zane Lowe-nak az Apple Music 1 új zenei napilapjában adott interjún.

A szüleimmel fennálló kapcsolatom teljesen megváltozott, korábban csodálatos volt, most viszont átérzem az örök hálát és tiszteletet. Most már tudom min mentek keresztül. Senki sem tudja először, hogy mit és hogyan kellene csinálni, én is nap nap után tanulok bele.

A világsztárnak kislánya, Lyra Antarctica Seaborn érkezésével a napi ritmusát is újra kellett értékelnie. Korábban reggel 6-kor feküdt le, most viszont ugyanakkor már kelnie kell. Ed úgy érzi, akkor érett meg az apaságra, mikor felesége, Cherry 6 hónapos terhes volt. „Azt éreztem, innentől kezdve bármikor elfolyhat a magzatvíz, ezért ettől a ponttól folyamatosan elérhetőnek, és annak a férjnek kellett lennem, aki lenni szeretnék.” – magyarázta az énekes.


Forrás: celebrajongo.hu, hirado.hu | Kép: pixabay.com