Tavaly októberben végre elérkezett a nap, amikor Amerika egyik kedvenc álompárja eljegyezte egymást. Gwen Stefani és Blake Shelton a nagy hírt mindketten Instagram oldalukon jelentették be ugyanazzal a képpel, melyen a boldog ara feltartja kezét, hogy megvillantsa gyűrűjét.

"Blake Shelton igen!" - írta röviden képaláírásában, míg vőlegénye ennél azért frappánsabb volt:

"Köszönöm Gwen Stefani, hogy megmentetted nekem a 2020-as évet, és az összes többit az életemben. Szeretlek. Egy igent hallottam!"

A rajongók évek óta várják, hogy Gwent fehér ruhában láthassák, és már nem is kell olyan sokáig türelmesnek lenniük, mivel a pár már javában benne van a szervezésben. A vőlegény a Today Show-ban mesélt az esélyes dátumról.

Úgy tűnik, hogy a koronavírus ellenére nyélbe tudjuk ütni. Meglátjuk! A nyár a tervünk. Attól tartok, hogyha várunk jövő novemberig, akkor már megint indul a The Voice, és nem lenne elég időnk egymásra.

Gwen és Blake épp a tehetségkutató zsűritagjaként ismerte meg egymást, 2015 novembere óta pedig hivatalosan is egy párt alkotnak.

Az énekesnőnek előző házasságából Gavin Rossdale-lel három gyermeke született, Kingston, Zuma és Apollo, míg countrysztár kedvese most harmadszor készül nősülni. Blake korábban Miranda Lambertet, és Kaynette Williamset is feleségül vette, de egyik házasságból sem született gyermek.

 

Forrás: celebrajongo.hu, hirado.hu | Kép: pixabay.com