Jól tudjuk, hogy Mick Jagger és Keith Richards se repes az örömtől, ha ötvenezredjére is el kell játszaniuk a Satisfactiont, de muszáj nekik. Minden énekes így van a legnagyobb slágerével, unja, azonban kötelező elem a koncerteken.

Ez az igény már nem kéne felmerüljön egy sztár otthonában, mégis Leonardo DiCaprio teljes Titanic-mániában élt malibui házában, bár a Just Jared cikkéből nem derül ki az évszám, mi azért reménykedünk abban, hogy inkább a film időszakára tehető, mintsem mostanra.

Megan Weaver belsőépítész, a Bravo munkatársa mesélte el, hogy felkérték annak idején egy kis munkára DiCaprio otthonában, Malibu Beachen. Megant a színész édesanyja engedte be a házba, sőt, egész hétvégére is marasztalta.

„Leo anyukája annyira cuki volt!” – kezdte visszaemlékezését Megan. Akkoriban kanadai pasim volt, ritkán láttuk egymást, és meglátogatott. Mivel bejárásom volt a házba, elvittem oda. Mindenhol Titanic-cucc volt. Poszterek, relikviák, még Leo törölközői is titanicosok voltak. Ekkor rám nézett a kedvesem, és konkrétan rákérdezett, hogy ez Leonardo DiCaprio háza-e” – nevette el magát.

„Leszámítva az indokolatlan Titanic-őrületet a házban, minden nagyon ízléses volt benne, sőt, azóta sem aludtam olyan kényelmes ágyban, mint ott” – emlékezett vissza Megan Weaver.

 

 

(Forrás: celebrajongo.hu, hirado.hu | Kép: pixabay.com)