Az egyértelműen látszik, hogy Katalin hercegné mennyire egészségtudatos, és fitt. Azonban azt sem tagadta sosem, hogy ő és férje szeretik a tápláló és ízekben gazdag ételeket, amiket legtöbbször ő maga készít el családjának a Kensington-palotában.

És hogy hogyan áll össze a hercegné egy napos étrendje? A Hello magazin szerint a reggeliből nem maradhat ki a smootie, ugyanis Katalin nagy rajongója a különféle zöldség- és gyümölcsturmixoknak. Az ő vitaminbombája általában kelkáposztát, algát, matcha zöld tealevelet, spenótot, némi koriandert és áfonyát tartalmaz, amit aztán egy kis tál zabkása követ.

Az ebéd általában húsmentes, bár itt jegyeznénk meg, hogy Katalin nem vegetáriánus. Ennek ellenére ezt preferálja férjével együtt, így a főétkezésre olyan fogásokat fogyasztanak, mint a lencse churry vagy éppen a zöldséges kebab. Nagy kedvenc a görögdinnye saláta, a tabbouleh saláta, a gazpacho és a sushi.

Vacsorára már megérkeznek a húsos fogások is, ilyenkor gyakran készül a királyi konyhában szárnyas, Vilmos egyik kedvence a rozmaringos sült csirke. A tésztaételek és a curry is gyakori fogás, Katalin imádja az erős fűszereket.

Ami pedig a testmozgást illeti, a hercegné minden nap edző nélkül kardiózik, de állítása szerint a három gyermeke utáni rohangálás a leghatékonyabb mozgásformája.

 

Fotó: pixabay.com | Forrás: celebrajongo.co.hu/hirado.hu