Az HBO Max streamingszolgáltató februárban jelentette be, hogy készít egy epizódot a régi szereposztással a Jóbarátok című népszerű tévésorozathoz. A műsor felvételét azonban nem tudták elkezdeni a koronavírus-járvány kitörése miatt.

Néhány napja azonban felröppent a pletyka, hogy augusztusban végre megkezdődhet a forgatás, erről azonban a Rosst alakító David Schwimmer nem tud semmit. A színész a NBC News’ Today műsorában nyilatkozott a különkiadásról, mely biztosan elkészül, csak azt időpontját nem tudja senki sem.

„A show kreatív aspektusai már megvannak, bár forgatókönyv az nincs, de lesz benne néhány vicces rész. Az igazi kérdés az az, hogy mikor csináljuk. Próbáljuk kitalálni, de akkor vágnánk bele, amikor már mindenki számára biztonságos” – idézi Davidet a RadioTimes.

A rajongók már nagyon várják a forgatást, hiszen áprilisban kiderült, hogy hat szerencsés rajongó – akik részt vesznek az AllInChallenge-adakozásban, mely pénz gyűjt a legszegényebb és legkiszolgáltatottabb amerikaiaknak a koronavírus-járvány okozta gazdasági válsághelyzet alatt – meghívást kap a sorozat új epizódjának felvételére a közönség soraiba, személyesen is megismerkedhet a sztárokkal és részt vehet egy Warner Bros. stúdiótúrán. Anistonék ráadásul egy közös kávézást is ígértek az ismerős díszletek között.

 

 

Forrás: celebrajongo.hu, hirado.hu | Kép: pixabay.com