A 15-szörös Major-győztes játékos Los Angeles központjától közel 50 kilométerre járt szerencsétlenül, amikor eddig tisztázatlan okokból autója lesodródott az útról és többször megpördülve az oldalán landolt. Woods jobb lábszára és bokája roncsolódott, több nyílt törése volt, több órán át operálták, ennek során a sípcsontját, valamint a bokacsontját is rögzíteni kellett csavarokkal. Az előrejelzések szerint hónapokba telhet, mire a játékos újra járni tud.

A beavatkozást végző kórház, a Harbor-UCLA Medical Center vezetője csütörtökön este a klinika Twitter-oldalán jelezte, hogy a sportolót a Cedars-Sinai Medical Centerbe szállították át, ahol további ortopéd kezeléseket kap majd.

Megtiszteltetés volt számunkra, hogy korunk egyik legnagyszerűbb sportolóját kezelhettük - írta Anish Mahajan.

A baleset körülményeinek minden részlete még nem ismert, azt viszont a rendőrség már korábban közölte, hogy Tiger Woods nem állt tudatmódosító szer vagy alkohol befolyása alatt, és nem is indítanak ellene eljárást.

A világ legismertebb golfozója december 23-án esett át ötödik hátműtétjén, ezért az utóbbi hetekben nem szerepelt tornákon, múlt héten viszont Los Angelesbe utazott, ahol ő volt a házigazdája a The Genesis Opennek. Ezt követően hétfőn forgatáson vett részt, a Golf Digest/GOLFTV-nek készülő műsor második napi felvételeire viszont már nem érkezett meg.

 

 

(celebrajongo.hu, hirado.hu | Kép: pixabay.com)